Skip to content

Окупанти цілий день обстрілювали Нікопольщину: постраждало 8 людей, є загиблий

Окупанти цілий день обстрілювали Нікопольщину: постраждало 8 людей, є загиблий

Окупанти знову не залишають у спокою мирних мешканців Нікопольського району. Сьогодні під ударом опинилися Нікополь, Мирівська, Червоногригорівська, Покровська, Марганецька громади. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Протягом дня російські окупанти завдали численних ударів по Нікопольському району Дніпропетровської області. Під вогонь потрапили Нікополь, Мирівська, Червоногригорівська, Покровська та Марганецька громади.

Внаслідок обстрілів одна людина загинула, ще вісім отримали поранення. Пошкоджено шість багатоповерхівок, приватний будинок, господарські споруди. Також постраждала інфраструктура, підприємство, сонячні панелі, магазин, п’ять автомобілів та два автобуси. Були пошкоджені лінії електропередач та газогін, виникло кілька пожеж.

Крім того, уточнено дані щодо ранкової атаки. У Криворізькому районі внаслідок обстрілу постраждала 42-річна жінка, яка отримала різані рани. Наразі її стан задовільний, і вона лікуватиметься вдома.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дерева повиривало з коренями, будинки розбиті вщент: що відбувається па місці ракетного удару під Дніпром.

Читайте також: У Дніпровському районі сталося влучання по дачному кооперативу: одна людина загинула.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: