Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Просидите 5 годин або визволять з поліцією: у Дніпрі просять не їздити в ліфті у комендантську годину

Просидите 5 годин або визволять з поліцією: у Дніпрі просять не їздити в ліфті у комендантську годину

У Дніпрі в ліфтах деяких будинків почали з’являтися оголошення про те, що підіймачами краще не користуватися під час комендантської години. Це пов’язано з тим, що компанії не можуть обслуговувати ліфти, адже у Дніпрі з 24:00 до 5:00 діють обмеження руху громадян та діяльності підприємств. Журналісти «Нашого Міста» дізналися, чи в усіх компаніях з технічного обслуговування ліфтів у Дніпрі аварійна служба не буде працювати у визначені години.

Прохання не користуватися ліфтом у комендантську годину будо розвішено у підіймачах, які обслуговуються компанією ТОВ «Ліфтовик-Дніпро». Вона працює у Шевченківському, Індустріальному та Нижньодніпровському (Амур-Нижньодніпровському) районах.

«Просимо Вас не користуватись ліфтом в цей період. Якщо ви застрягли під час комендантської години, очікуйте на визволення з 5:15 або радимо звертатися до ДСНС за номером 101», – йдеться в оголошенні.

За словами диспетчера цієї компанії, такі попередження були розвішені у всіх ліфтах, які вони обслуговують.

«У ліфті чи біля нього має висіти оголошення, де пишеться, що за 15 хвилин до комендантської години та під час неї аварійщик не виїжджає на звільнення. Тому краще не користуватися», – сказали у ТОВ «Ліфтовик-Дніпро».

Проте, інша компанія, – «Дніпроліфт», що обслуговує ліфти у Шевченківському районі, житломасивах Перемога та Сокіл, попередила, що аварійні служби працюють цілодобово, і у разі застрягання людини під час комендантської години вони приїдуть на виклик. Але, диспетчер зауважила, що все одно під час комендантської години ліфтом користуватися не рекомендується.

Диспетчер підприємства «Ліфтреммонтаж Дніпро», що обслуговує Новокодацький і Чечелівський райони, частину лівобережного Дніпра і центру міста сказала, що у разі аварійної ситуації у ліфті під час комендантської години працівники виїдуть на виклик, але одразу із поліцією.

«Якщо ви застрягнете, викликаємо тільки поліцію, з поліцією (ред. – приїдуть служби обслуговування). А комендантська година є комендантська година. Ви взагалі не маєте права ходити у цей час. Ми будемо обслуговувати, якщо застрягнете, але викликаємо разом з поліцією. Нехай поліція розбирається чому ви ходили у комендантську годину», – сказала диспетчер служби обслуговування ліфтів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Що не можна робити, якщо застрягли у ліфті під час відключення світла: поради експертів з Дніпра.

Читайте також: Куди телефонувати у Дніпрі, якщо застрягли у ліфті.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: