Skip to content

Війна забирає найкращих: в боях з окупантами загинув Герой з Дніпропетровщини

Ксенія Куземко

Загинув військовий Віталій Волох

Безжалісна війна забирає життя відважних захисників, синів та дочок України, які стоять на захисті країни для збереження нашого мирного майбутнього. На фейсбук-сторінці Покровської територіальної громади повідомили трагічну новину – на війні загинув Віталій Волох, пише «Наше місто».

Життя мужнього захисника обірвалося 2 серпня 2024 року в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Народився Віталій 16 червня 1992 року в селі Андріївка. З дитинства мав хист до будівництва, що й стало його основною професією в житті.

З початку повномасштабного вторгнення Віталій Анатолійович маючи свідому громадянську позицію та добре серце 2 роки займався волонтерською діяльністю. Допомагаючи на фронті Віталій не міг стояти осторонь, і тому 31 січня 2024 року прийняв для себе рішення – стати на захист територіальної цілісності і суверенітету України. Пліч-о-пліч зі своїм молодшим братом він оберігав наше мирне небо.

Але на 33-му році життя Віталія – мужнього воїна, надійного побратима, люблячого сина і брата, турботливого батька обірвалося від рук ворога.

Розділяємо біль та низько схиляємо голови в глибокій скорботі.

Раніше ми писали, на фейсбук-сторінці Зеленодольської громади повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Валентин Колєснік, 1979 року народження.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: