Skip to content

Борис Філатов розповів про свого друга – мера Каховки, який захищає Україну вже майже 800-ту добу

Андрій Дяченко, міський голова Нової Каховки - Наше Місто

Міський голова Борис Філатов розповів про свого друга і колегу Андрія Дяченка – одного з засновників партії “Пропозиція”, котрий обіймав посаду міського голови Каховки, а тепер б’ється на фронті вже майже 800-ту добу, повідомляє «Наше місто» з посиланням на допис мера Дніпра на його сторінках у соціальних мережах.

Олександр Цебрій. Фото з його Фейсбук-сторінки.

«Колись я вже розповідав вам про свого товариша Олександра Цебрія  – колишнього міського голову Умані та одного з засновників партії «Пропозиція», який зараз воює та встигає бути популярним у соцмережах. Бо розповідає про цю страшенну війну суто правду і знаходить для цього прості та зрозумілі слова. Я дуже пишаюся нашою дружбою, тому вже ділився з вами посиланням на його сторінку. Аби ви теж мали змогу дізнатися про нього більше.

Тепер я хочу розповісти вам про іншого свого друга – також одного з засновників партії «Пропозиція», котрий обіймав посаду міського голови Каховки, а зараз б’ється на фронті вже майже 800-ту добу.

Знайомтеся – Андрій Дяченко.

Він лише нещодавно повернувся в публічний простір. Бо мав на це вагомі причини, однією з яких є його природна скромність.  Тож, вкотре виголосивши мантру «хай в окопах сидять депутати, мери чи хоча б син Порошенка», подивіться на ще одного міського голову, який воює. І воює по-справжньому, а не в батальйоні охорони чи на складі», – відмітив Борис Філатов.

Він також зазначає, що історій у його друга вдосталь, а від деяких – мороз по шкірі. Про підірвані сходові прогони в багатоповерхівках Бахмута, аби росіяни не отримали домінуючі висоти. Про нори у посадках, в яких доводиться ховатися від дронів. Про своє осколкове поранення обличчя, яке лікували у Дніпрі.

Андрій Дяченко. Фото з його особистої Фейсбук-сторінки.

Борис Філатов зазначив, що пишається тим, що серед його друзів, знайомих і політичних соратників немає ані боягузів, ані ухилянтів.

«Подивіться лишень на засновників партії «Пропозиція», де мери таки пішли воювати. Я цим страшенно пишаюся. І Андрієм теж», – наголосив мер Дніпра.

Інформацію про фронт від порядної людини та справжнього патріота «з перших рук» можна знайти на сторінці Андрія Дяченка.

Читайте також: Дніпрянам від Сил оборони: у мерії відкрили анонсовану Філатовим експозицію подяк від військових.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: