Skip to content

У Дніпрі пішов з життя відомий фотограф і спелеолог

У Дніпрі пішов з життя відомий фотограф і спелеолог

Відомий фотограф з Дніпра Ігор Булгарін пішов із життя. Він залишив глибокий слід у світі фотографії та спелеології. Його пристрасть до підземних пригод та фотографії зробила його легендою серед колег та шанувальників. Про жахливу втрату повідомила у своєму фейсбуці його дружина, Наталія Булгаріна, – пише «Наше Місто».

Ігор почав займатися спелеологією ще в 1984 році, а вже через три роки став керівником Дніпровського Спелеоклубу, який він сам і створив. Клуб під його керівництвом здійснив низку експедицій до печер Криму, Кавказу та Середньої Азії.

Через спелеологію Ігор відкрив для себе фотографію, якою почав займатися професійно з 1996 року. Його знімки регулярно публікувалися в газетах і журналах України та за кордоном. Він був членом Спілки журналістів України та створив творчу студію «i», де велася основна його діяльність.

Ігор Булгарін проявив свій талант у різних жанрах фотографії, включаючи підземну фотографію, де він був одним з небагатьох, хто застосовував техніку вільного спалаху, пейзажі, іміджеву фотографію, портрети, подієву фотографію, fashion-фотографію, сюжетну фотографію та еротичну фотографію.

З 1999 року Ігор був офіційним фотографом Дніпропетровського симфонічного оркестру. Він також активно виставляв свої роботи з 1997 року, демонструючи свій високий професіоналізм та багатогранність творчості.

«У п’ятницю ми мали б святкувати 29 років подружнього життя. Але доля вирішила інакше…Світла пам’ять тобі, коханий…», – написала його дружина.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Пам’ять про Ігоря Булгаріна житиме в його роботах та серцях тих, хто його знав і любив

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі пішов з життя почесний доктор фізико-математичних наук ДНУ.

Фото: фейсбук-сторінка Наталі Булгаріної.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: