Skip to content

У Нікополі забили до смерті 53-річного співробітника ТЦК: з’явились нові подробиці

Ксенія Куземко

14 червня у Нікополі трагічно загинув 53-річний чоловік. Потерпілий, перебуваючи на балконі, став свідком побиття молодого хлопця

14 червня у Нікополі трагічно загинув 53-річний чоловік. Потерпілий, перебуваючи на балконі, став свідком побиття молодого хлопця. Не вагаючись, він кинувся на допомогу. Нападник, переключивши свою увагу на рятівника, завдав йому численних ударів ногами по голові. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

За словами доньки загиблого, 53-річний Валерій Велепа після телефонної розмови з близькими планував розслабитися вдома після робочого дня. Несподівано, з балкона він помітив, що б’ють сусідського хлопця, і вирішив втрутитися, щоб допомогти.

За словами Юлії, нападник з сусідом того ж дня відпочивав разом в місцевому барі, проте під вечір між ними зав’язався конфлікт.

Юлія проживає за кордоном. У цей час до неї в гості приїхала мама. О 22 годині їх сполошив дзвінок від сусідів.

Ніхто з сусідів не вийшов допомогти загиблому чоловікові. Як свідчить дівчина, підозрюваний перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Валерій більше 30 років працював на Нікопольському феросплавному заводі, мав багато подяк та нагород. А з початку війни влаштувався до ТЦК. Його знали та поважали багато містян.

Очевидці та сусіди наразі відмовляються свідчити у справі. У Юлії є деякі сумніви щодо справедливості слідства.

Поліція затримала підозрюваного. Він перебуває у СІЗО.

«Підозрюваному, який був затриманий одразу ж того дня, оголошено про підозру. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – каже речниця Нацполіції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Більше коментарів поліція не дає, бо триває слідство. Натомість донька загиблого, незважаючи на тяжкий емоційний стан, налаштована дійти до кінця і вимагає покарання для вбивці.

Раніше ми писали, жахлива трагедія у Кривому Розі: у вбивстві 10-річної дівчинки підозрюють її матір.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: