Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Літній вечір у парку Шевченка: зустрічі та роздуми на заході сонця

Ксенія Куземко

Літній вечір у парку Шевченка: зустрічі та роздуми на заході сонця

Вечірній парк Шевченка у Дніпрі — це справжній куточок спокою та краси в серці міста. Легкий вітерець шепоче в кронах дерев, а вечірні вогні додають магії кожному кутку парку. Але справжню атмосферу створюють люди. Молоді пари прогулюються, тримаючись за руки, діти граються на майданчиках, а старші мешканці міста сидять на лавочках, обговорюючи події дня. Тут панує відчуття гармонії та затишку, де кожен може знайти своє місце для відпочинку та роздумів, пише «Наше місто».

Одним із найулюбленіших місць відпочинку мешканців Дніпра та його гостей є оглядовий майданчик, розташований у міському парку Шевченка. Найкраще приходити сюди увечері, ближче до заходу сонця.

Тут можна сповна насолодитися барвами природи у будь-яку пору року. Оглядовий майданчик використовують для весільних фотосесій.

А можна  всістися на одній із лавиць чи на сходах, почитати книжку або просто помилуватися чудовим панорамним краєвидом, що й роблять багато відвідувачів. Адже поруч могутня ріка, довга набережна і весь лівий берег, мов на долоні.

Раніше ми писали, як виглядало популярне місце відпочинку у Дніпрі понад пів століття тому.

Також ми писали, як змінювалися атракціони у парку Шевченка протягом півстоліття.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: