Skip to content

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників та захисниць, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У фейсбуці підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув воїн Юрій Радкевич, – пише «Наше Місто».

Життя хороброго та відважного захисника обірвалося 9 червня поблизу населеного пункту Камплиці, що на Харківщині.

До війни чоловік працював сталеваром у фасонночавуноливарному цеху «Ливарно-механічного заводу» у Кривому Розі. Коли діляться, що Юрій був роботящою та відповідальною людиною. Старший майстер ФЧЛЦ Володимир Козеренко каже, що чоловікові до снаги було впоратися з найскладнішими завданнями.

«Юрія Радкевича я знаю давно. Це «універсальний солдат», якому до снаги впоратися з найскладнішими завданнями. Він працював сталеваром електропечі. Гаряча робота. Але Юрій завжди був там, де гаряче. Тому і на фронт пішов сам, на захист країни став майже з перших днів повномасштабного вторгнення. Він завжди був міцним, надійним, мужнім. Його дуже цінували в бригаді, в цеху. Юрій і в роботі, і в повсякденному житті був рішучим та активним. Брав участь у заводських спартакіадах. Він і в цеху підтримував усіх. Не можна знайти слів, щоб передати наше горе втрати!» – ділиться Володимир Козеренко.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни.  Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Сумському напрямку загинув Герой з Нікополя Олександр Жовтоштан. Йому назавжди залишиться 29 років.

Фото: Фейсбук-сторінка АрселорМіттал Кривий Ріг.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: