Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі відбулася зустріч містян із захисниками батальйону ударних БпАК Ахіллес 92-ї ОШБр: про що говорили

У Дніпрі відбулася зустріч містян із захисниками батальйону ударних БпАК Ахіллес 92-ї ОШБр: про що говорили

У Дніпрі відбулася зустріч мешканців міста з батальйоном ударних безпілотних авіаційних комплексів «АХІЛЛЕС» 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка. Захід організували, аби надати можливість усім охочим дізнатися про службу та отримати відповіді на свої питання, – передає «Наше Місто».

Спікер заходу та командир батальйону Юрій Федоренко розповідає, що батальйон «Ахіллес» – високотехнологічний підрозділ, в якому є техніка та досвідчені екіпажі.

«В пріоритеті батальйону людські життя, оскільки поки ми живі, ми можемо боротися за мирне майбутнє держави. Тож якщо ви хочете бути ефективним – вам до “Ахіллеса”», – зауважує Юрій Федоренко.

На заході була присутня молодь Дніпра. Як повідомляє Рафаель Кіжнер, керівник молодіжного центру, подібні заходи є важливими у діяльності центру, оскільки це дає можливість показали молоді, що усі фейки та ІПСО рф – лише фейки.

«Ми щасливі, що батальйон “Ахіллес” погодився і сьогодні ми разом організувати такий захід, де просто, чесно, зрозуміло та відкрито захисники розповідають про свій досвід, службу і, найголовніше, про те, як до них приєднатися і стати пілотом дронів, які захищають сьогодні нашу Батьківщину», – каже Рафаель Кіжнер.

Він також додає, що для Дніпра та молодіжного центру це перший подібний захід, але наразі дуже важливо проводити зустрічі і у майбутньому вони планують продовжити організовувати відповідні події.

Наразі у батальйоні йде активна рекрутингова компанія, тому кожного, хто бачить себе у високотехнологічному підрозділі з досвідченими воїнами, та бажає у складі Сил Оборони бити окупантів на полі бою – може долучитися.

Детальніше про батальйон  – за посиланням.

Фото: журналісти «Нашого Міста»

Нагадаємо, раніше ми писали: Техніка для ЗСУ: оборонці отримали від Дніпра чергову партію дронів та систем РЕБ.

Читайте також: Як рекрутинговий центр у Дніпрі допомагає знайти вакансії у Силах оборони

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: