Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Як рекрутинговий центр у Дніпрі допомагає знайти вакансії у Силах оборони

Як рекрутинговий центр у Дніпрі допомагає знайти вакансії у Силах оборони

В Дніпрі відкрився перший у регіоні та третій в Україні рекрутинговий центр Міноборони. Центри рекрутингу мають поліпшити комунікацію між армійськими підрозділами та кандидатами на зайняття вакансії в ЗСУ. Як сьогодні працює рекрутинговий центр Дніпра. Про це повідомляє сайт «Наше місто».

Новий центр рекрутингу відкрито у відділі “Я-ветеран” Лівобережного ЦНАПу, а рекрутингом займаються в ньому виключно цивільні особи.

 – Повістки ми не вручаємо, – каже рекрутерка центру Анна. – Ми тільки можемо проконсультувати, запропонувати щось або допомогти обрати ту чи іншу посаду. Наше завдання – донести до кандидата, які в нас є пропозиції, дати зрозуміти людині, які її навички можуть допомогти армії, де вона може себе реалізувати, ким вона може бути корисною. Також ми організовуємо зустрічі з представниками військових частин і супроводжуємо кандидатів на всіх етапах рекрутингу. У перший день роботи до нас звернулися охочі стати операторами БпЛА і водіями.

Серед тих, хто у перший день прийшов до рекрутерів 43-річний Денис. Ще 2014-го він змушений був покинути рідний Донецьк. Нині прагне допомогти вигнати ворога з української землі.

– На початку великої війни з хлопцями будували блокпости, – зазначає Денис. – Тоді всі робили, що могли, щоб захистити країну. Потім пішов у ТЦК. Отримав відмову через стан здоров’я. Але чекати вже не можу. Підшукую вакансію, де немає великого фізичного навантаження, оскільки маю обмеження функцій хребта.

Таким людям рекрутери і надають необхідну інформацію о вакансіях у ЗСУ.

Серед вакансій, які пропонують потенційним військовослужбовцям, зокрема, такі: водій, вогнеметник, сапер, оператор БпЛА, бойовий медик, старший технік, кухар, радіотелефоніст.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі у Прозорому офісі відкрився рекрутинговий центр для ЗСУ.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: