Skip to content

Автори хіта «Москва згоріла» зачитають у Дніпрі диктант до Дня Конституції: як зареєструватися

Диктант до Дня Конституції у Дніпрі - Наше Місто

Дніпряни та гості міста 28 червня о 16:00 (о 15:00 старт реєстрації) зберуться на написання диктанту у метро. Такий захід у Дніпрі відбудеться вчетверте, вдруге – під час повномасштабного вторгнення. Для диктанту обрали безпечний простір – станцію метро Вокзальна, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Департамент молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради.

Перед початком написання диктанту пройде нагородження молоді, яка отримала іменні стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля. Стипендія виплачується тим, хто активно сприяє розвитку місцевих молодіжних ініціатив, молодіжного, волонтерського руху, робить внесок у нашу спільну перемогу. Свої нагороди у вигляді стипендії отримають 50 хлопців та дівчат.

Торік на диктант зібралось близько 500 людей. Текст про Дніпро читав відомий комік Юрій Ткач. Учасники, які написали свої роботи без помилок, отримали у подарунок вишиванки.

У цьому році читати текст будуть учасники гурту SPIV BRATIV. Дмитро, Артемій, Антоній і Леонтій Осичнюки – автори хіта  «Москва згоріла».

Зареєструватися можна за посиланням.

Кількість місць обмежена.

Учасники, які напишуть диктант без помилок, отримають подарунки.

Читайте також: У Дніпрі відзначать 100-річчя видатного скульптора Вадима Сідура.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: