Skip to content

У Дніпропетровській області продають велику агрокомпанію

У Дніпропетровській області продають велику агрокомпанію

Агрокомпанія “Інвестагро” виставлена на продаж. 28 червня Фонд державного майна проведе онлайн-аукціон з продажу агрокомпанії “Інвестагро”, яка знаходиться у селі Новоандріївка Дніпропетровської області. Ця компанія, що раніше перебувала у державній власності, буде приватизована, – передає “Наше Місто” з посиланням на prozzoro продажі.

Компанія здебільшого вирощує соняшник, просо, ріпак та пшеницю. Вона володіє 25 одиницями нерухомості та інфраструктури загальною площею 6222,2 кв. м, включно з виробничими, складськими та адміністративними будівлями і спорудами. Окрім того, компанія орендує 226 земельних ділянок загальною площею 1483 га.

Для ведення своєї діяльності компанія “Інвестагро” використовує 226 земельних ділянок загальною площею 1483,2729 га.

Фонд держмайна України планує 28 червня провести черговий аукціон з приватизації агрокомпанії “Інвестагро”, що раніше належала російському олігарху Михайлу Шелкову.

Це буде вже третя спроба продати підприємство. Попередні два аукціони, які відбулися в червні та серпні 2023 року, не мали успіху через відсутність учасників.

Стартова ціна “Інвестагро” на цьому аукціоні складе 48,9 млн грн. Заявки на участь в торгах приймаються до 27 червня включно.

Нагадаємо, раніше ми писали: Фонд держмайна України під час війни продає протезний завод у Дніпрі за трохи більше 100 млн грн.

Читайте також: Існування протезного заводу у Дніпрі під загрозою: що відбувається.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: