Skip to content

Волонтерка з Дніпра передала військовим на фронт сотні банок з консервацією

Волонтерка з Дніпра передала військовим на фронт сотні банок з консервацією

Дніпрянка підтримує українських військових, вирощуючи овочі на городі та роблячи з них смачну консервацію. Її закрутки не лише поживні, а й нагадують бійцям про домівку. Волонтерка готує різноманітні смаколики: салати з овочами, аджику, соте з кабачків, заправки для борщу тощо. Фаворитом серед захисників є домашня аджика. Своєю історією дівчина поділилася з журналістами ДніпроTV, – пише «Наше Місто».

Більше двох років Тетяна невтомно підтримує українських військових, готуючи для них смачну домашню консервацію. Її секрет – свіжі овочі з власного городу, щира любов та бажання допомогти.

«Я почала вирощувати овочі, я не знала як це робити, я була перелякана, я не знала взагалі що буде. Тому була така ідея посадити щось щоб заняти землю бо наша земля це святе я от прям це відчула коли почала це робити і от в мене вийшов вражай, доволі багато врожаю», – ділиться Тетяна Демченко.

Приклад Тетяни, яка довгий час готує консервацію для українських військових, надихає інших. Сусіди та жителі міста, зворушені її щирою турботою, почали приносити банки, щоб допомогти їй у цій важливій справі.

«Це така війна де нема чужих, тут всі на одному фронті, завтра ми можемо в одному бомбосховищі сидіти, ми можемо бути під одними завалами. Я хочу, щоб ця війна закінчилася і всі прийшли до дому, але допомагати потрібно всім ми Дніпро в нас до фронту взагалі нічого», – каже волонтерка Тетяна  

Тетяна готує консервацію не лише з любов’ю, а й з особливим секретом – вона використовує сіль з Соледару. Цей продукт, який зараз стає дедалі рідшим, надає її закруткам неповторного смаку та робить їх ще більш цінними для захисників. Також дівчина розповідає, що все з її города – йде на консервацію для військових. Окрім того, Тетяна турбується про кожного військового, тому робить декілька видів консервації одразу: гості та не гострі.

Весною та влітку волонтерка консервує овочі, а взимку готує варення. Розповідає, найбільше військовим подобається її домашня гостра аджика.

Нагадаємо, раніше ми писали: Приклад для всієї України: як Дніпро акумулює ресурси й допомагає переселенцям.

Читайте також: Перевірка місця проживання ВПО: як переселенцям не втратити виплати.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: