Skip to content

У Дніпрі в Соборному районі врятували жінку, яка раптово втратила свідомість

У Дніпрі в Соборному районі врятували жінку, яка раптово втратила свідомість

Бригада екстреної медичної допомоги «Соборної» підстанції у Дніпрі виїхала на виклик стосовно того, що жінка втратила свідомість через проблеми з серцем. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Тетяни Иванехи.

До екстреної медичної допомоги у Дніпрі надійшов виклик стосовно раптової втрати свідомості літньої жінки. Фельдшер, яка прибула на місце події, швидко оцінила стан пацієнтки як важкий і негайно викликала бригаду у складі лікаря та фельдшера.

У постраждалої діагностували пароксизмальну надшлуночкову тахікардію з нестабільною гемодинамікою. Їй була проведена синхронізована електрокардіоверсія під седацією, після чого ритм серця вдалося відновити, а гемодинаміку стабілізувати.

Після цього жінку госпіталізовано до профільного медичного закладу.

Цей випадок – чергове нагадування про те, як важливо дбати про своє здоров’я. Тому медики закликають не ігнорувати сигнали вашого організму, адже вчасна допомога може врятувати життя.

Медикиня Тетяна Иванеха у своїй історії навіть нагадала цитату відомого філософа Артура Шопенгауера: «Здоров’я настільки переважує решту благ життя, що здоровий жебрак щасливіший за хворого короля».

Нагадаємо, раніше ми писали: П’яний батько і повна антисанітарія: у Кривому Розі медики прийняли пологи вдома в жахливих умовах.

Читайте також: Поява на світ попри війну: пологи та медична допомога новонародженим і породіллям у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: