Skip to content

ОФІЦІЙНО Камери спостереження: завдяки програмі “Безпечне місто” робота дніпровської поліції стає результативнішою

Програма "Безпечне місто" у Дніпрі

Забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення правопорушень – одні з головних пріоритетів Департаменту патрульної поліції. У цьому їм активно допомагає місто, встановлюючи камери відеоспостереження в рамках програми “Безпечне місто“. Завдяки цьому відеоспостереженню патрульні можуть оперативно реагувати на правопорушення та надавати допомогу жителям. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Сьогодні заступник міського голови Костянтин Цепенніков разом із представниками Ситуаційного центру та співробітниками Патрульної поліції перевірив роботу системи “Безпечне місто”.

У Дніпрі встановлюють камери спостереження

-Зараз тривають роботи з підключення камер відеоспостереження на перехресті вулиць Західний Шлях та Посполита. Ця ділянка дороги аварійно небезпечна, тому потрібно вжити додаткових заходів безпеки, –  зазначив заступник міського голови Костянтин Цепенніков. – Камери значно допомагають у роботі правоохоронців, на сьогодні, на приклад, суттєво зменшилась кількість викрадення та угону автівок. Містяни можуть отримати відео з камер відеоспостереження за офіційним запитом, просто заповнивши Гугл-форму.

Програма “Безпечне місто” у Дніпрі

Загалом у Системі “Безпечне місто” налічується вже 2685 камер відеоспостереження.

Фото: “Наше місто”.

Читайте також: Плитоноски від дитячого бренду та костюм для розвідника: де у Дніпрі шиють одяг для фронту.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: