Skip to content

Зелений Гай та Січеславська Набережна: де бюджетно відпочити у Дніпрі

Зеленый Гай и Сичеславская Набережная: где бюджетно отдохнуть в Днепре

Дніпро – чудове місто, яке пропонує безліч можливостей для бюджетного відпочинку. Є декілька чудових місця, де можна чудово провести час, не витрачаючи багато коштів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Затишок, прохолода та розваги – ось що пропонує містянам парк Зелений Гай. Цей чудовий куточок відпочинку вже протягом трьох років дарує жителям міста приємні моменти. Тут кожен знайде заняття до душі.

“Зелений Гай” стрімко перетворився на одну з найпопулярніших туристичних принад міста, куди часто завітають гості з сусідніх регіонів. Їх приваблюють не лише мальовничі стежки для прогулянок, але й різноманітні атракціони.

За 100 гривень можна насолодитися 10-хвилинною подорожжю на мальовничому паровозику. Наступна відома розвага -Тарзанка. Швидкість, адреналін та круті емоції. Ціна одного спуску – 130 гривень.

Після насичених вражень від активного відпочинку виникає бажання перекусити. На території парку розташовані фудкорти, де можна знайти все на будь-який смак: від ароматної кави та освіжаючих напоїв до апетитної кукурудзи та ситних хот-догів.

Вдень у парку людно, а от увечері натовп відвідувачів активно скуповує смачні ласощі. Стаканчик кукурудзи коштує 50 гривень, а трендовий лимонад бамбл – 80. Загалом, на перекус з ласощів можна витратити 130 гривень.

Проте, у парку є й безкоштовні розваги. На галявинах можна влаштувати пікнік, а діти можуть бавитися на сучасному майданчику. Коли стемніє, для всіх охочих на свіжому повітрі організовують кінопоказ.

Щоб активно провести час у цьому парку, рекомендується мати з собою щонайменше 400 гривень.

Січеславська Набережна – не лише найдовша в Європі (її протяжність сягає 30 кілометрів!), але й одна з найкрасивіших. Тут можна просто прогулятися, насолоджуючись мальовничими краєвидами, або ж розважитися та витратити трохи грошей. На каву, смачну їжу, пікнік на пуфах чи вечерю в одному з недешевих ресторанів – кожен обирає те, що йому до душі.

Раніше ми писали, як виглядає парк Шевченко влітку.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: