Skip to content

Тільки для мільйонерів: скільки коштує відпочинок 2024 на Блакитному озері під Дніпром

Блакитне озеро ціни 2024 - Наше Місто

Літній сезон не за горами, і деякі відпочинкові комплекси вже оновили ціни на 2024 рік. Так, новий прейскурант з’явився на одній із баз на Блакитному озері. Ціни, якщо чесно, шокують. У коментарях люди пишуть, що тепер там відпочивати зможуть тільки мільйонери, повідомляє «Наше Місто».

Так, на 100 грн зросла ціна за парковку автомобіля. Якщо рік тому з машини треба було сплатити 200 грн, то наразі 300 грн. Те ж саме стосується і оренди альтанок. Якщо менше 12 гостей, то 1200 за день відпочинку. Якщо потрібна більша альтанка, то доведеться заплатити по 200 грн за одну людину. При резервуванні альтанки за вхід сплачувати непотрібно. Це якщо ви хочете провести на Блакитному озері один день. За оренду номеру за добу ціна стартує від 2,5-3 тис. грн.

Блакитне озеро ціни 2024 - Наше Місто

Люди такими цінами шоковані.

«Велика альтанка виходить 6000 грн і ще за паркування по 300. Боюся уявити, скільки там коштує захід у воду», – пише Анна Назаренко.

«А як до вас на конях їхати? А за коня також 300 грн чи кінь рахуватиметься як гість?», – запитує Володимир Петровський.

«А хто взагалі дав право на державне майно? Ця територія не може бути в приватному користуванні. Це вони гребуть гроші, поки ніхто не зайнявся цим питанням. Ліси, річки, озера – це державне майно, яке не може бути», – пише Надія Амеліна.

Нагадаємо, що Блакитне озеро – популярне місце відпочинку жителів Дніпропетровщини і обласного центру. Воно знаходиться на території Петриківської громади Дніпровського району. Скандали навколо цієї локації – не рідкість. У 2023 році ситуація з доступом місцевих мешканців до цього місця відпочинку значно погіршилася. Підприємці, які ведуть тут бізнес, всю територію огородили високим парканом і стали пропускати людей тільки за гроші – 50 грн. Хоча ще в 2022 році місцеві відпочивали тут безкоштовно і навіть могли розмістити намети.

Про ціни на відпочинок у 2023 році ми писали тут.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: