Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Відпочинок та навчання: як у Дніпрі працюють літні пришкільні табори

Відпочинок та навчання: літні пришкільні табори стартували у Дніпрі

З 3 червня у Дніпрі розпочали роботу 88 літніх пришкільних таборів. Журналісти «Наше місто» побували на відкритті табору у школі №148, щоб дізнатися, чим будуть займатися діти цього літа. Творчі та спортивні заняття, заходи з національно-патріотичного виховання, “неуроки” з англійської мови та інформатики – все це чекає на учасників табору.

За словами завідувачки сектором соціального захисту управління освіти ДМР Інни Васильєвої, усі заклади освіти, на базі яких працюватимуть табори, мають облаштовані найпростіші укриття. Так, літні табори будуть відкриті у 88 освітніх закладах. До них ходитимуть близько 5 000 дітей віком від 6 до 11 років.

На території школи панує святкова атмосфера. Діти з нетерпінням чекають на початок табору, а вчителі готові розпочати цікаву літню програму.

Літні пришкільні табори – це чудова можливість для дітей весело та з користю провести час на канікулах. У таборі школи №148 на дітей чекає багато цікавих та захоплюючих занять. Сподіваємось, що це літо залишить у них тільки найкращі спогади.

Раніше ми писали, пришкільні табори у Дніпрі запрацювали після чотирирічної перерви.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: