Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Філармонія Дніпра запрошує на концерти у Літньому театрі парка ім. Т. Шевченка

Дніпропетровська обласна філармонія ім. Л. Когана розпочинає серію концертів під відкритим небом. Перші з них відбудуться вже у середині червня у Літньому театрі парку ім. Т. Шевченка.  Про це «Нашому місту» повідомила  Вікторія Фурсова, керівник відділу реклами та зв’язків з громадськістю.

15 червня 12.00 маленькі мешканці міста  та їхні  татусі та матусі, бабусі та дідусі  запрошуються на феєричний концерт танцювальної музики.  Виконавці – академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії. Диригент – заслужений артист України Віктор Плоскіна.

А  о 18.00 відбудеться яскравий симфонічний концерт під відкритим небом. У програмі: Джоаккіно Россіні – Увертюра до опери “Італійка в Алжирі”, Йоганн Штраус – Кадріль (за мотивами опери Джузеппе Верді “Бал – маскарад”) та “Кайзер – вальс”, Джордже Енеску – Румунська рапсодія, Антонін Дворжак – Слов’янські танці n. 8 і n. 15. І, нарешті, неперевершене «Болеро»  Моріса Равеля. Всі твори також виконує академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії, диригент – Віктор Плоскіна.

16 червня о 18.00 на меломанів чекає вечір, сповнений пристрасті, тепла та краси. Сцена Літнього театру парка ім. Т. Шевченка «оживе» музикою Латинської Америки. На вас чекають палкі ритми афро-кубинської музики, які запалюють вогонь у серцях.  Вони миттєво перенесуть вас на розпечені береги Карибів, де ви зануритеся у романтику бразильської самби та босса нови. Виконавці: Big-Band під керівництвом Олексія Мовчана, солісти – Варвара Хижнякова, Анастасія Марченко, ведучий –  Юхим Кляузер.

 21 червня о 18.30 спеціальний гість з Лондона Стівен Еллері підготував для дніпрян сюрприз – триб’ют неймовірній Дасті Спрінгфілд, іконі поп-музики 60-х. Це англійська співачка з чарівним голосом та унікальним стилем: поєднанням соулу, поп-музики, французького шансону, кантрі та джазу.  На вас очікує харизматичний соул, поєднаний з симфонічним та джазовим виконанням.   

Солістка: Варвара Хижнякова, виконавці: академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії, естрадно-джазовий ансамбль під керівництвом Олексія Мовчана. Диригент – Стівен Домінік Еллері (м. Лондон). Він диригував у Королівському Альберт-Холі в Лондоні , у всіх великих містах Німеччини,  а також у Японії, Польщі, Австрії, Австралії, Перу, Мексиці, В’єтнамі, Індії, Гані, Литві та Китаї.

Тож приходьте спекотними днями та вечорами до парку ім. Т. Шевченка та насолоджуйтесь чарівними мелодіями!

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі відбудеться концерт симфонічного оркестру на даху «Менори».

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: