Skip to content

У Дніпропетровській філії «Газмережі» зробили важливу заяву про передачу показань лічильника

Ксенія Куземко

Дніпропетровська філія «Газмережі» чекає від клієнтів показання лічильників газу від клієнтів з 1 по 5 червня

Газопостачальна компанія регіону закликає з 1 по 5 число кожного місяця вчасно передавати показання лічильника газу. Це допоможе розрахувати ваш рахунок за газ точно і справедливо. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Дніпропетровську філію «Газмережі».

Дніпропетровська філія «Газмережі», як оператор газорозподільної системи, відповідає за баланс природного газу в області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг). Для цього у компанії є розгалужена система приладів обліку та обробки показань лічильників. Аби передати актуальні обсяги спожитого блакитного палива, клієнти компанії можуть скористатися мультифункціональним особистим кабінетом «Газмережі».

Якщо споживачі передають показання через мультифункціональний сервіс і користуються комп’ютером — кнопка «Передати показання» знаходиться у верхньому куті зліва біля кнопки «Оплатити». На смартфоні дану опцію слід шукати справа у верхньому куті екрану. 

Для тих, хто не має доступу до комп’ютера чи смартфона, ГК “Нафтогаз України” пропонує альтернативний спосіб передачі показань лічильника газу. Це можна зробити за допомогою контакт-центру, зателефонувавши за одним із номерів:

  • 066-300-2-888; 
  • 098-300-2-888; 
  • 093-300-2-888; 
  • 057-708-01-87; 
  • 056-747-36-35.

Раніше ми писали, у КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо лічильників.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: