Skip to content

Нарешті вдома: з російського полону повернулося четверо мешканців Дніпропетровщини

Нарешті вдома: з російського полону повернулося четверо мешканців Дніпропетровщини

Сьогодні Україна повернула 75 своїх захисників. Серед них й 4 мешканці Дніпропетровської області. Про це повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак, – пише «Наше Місто».

Сьогодні відбувся обмін полоненими: на українську землю повернулося 75 військових ЗСУ та Нацгвардії, прикордонників та цивільні. Як раніше повідомив Президент України, це уже 52 обмін полоненими.

Наразі відомо, що 4 захисники – Дніпропетровці.

«Неймовірна звістка. Дякую Президенту Володимиру Зеленському. Великій команді, яка зробила все, щоб обмін стався. Й робитиме далі. Аби кожен, кого утримує країна-терористка, знову ступив на рідну землю», – пише у своєму телеграм-канал Лисак.

Як повідомили у координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими зазначили, серед визволених оборонців – 70 чоловіків і пʼятеро жінок; шестеро офіцерів та 65 представників рядового та сержантського складу. Щонайменше третина з них мають поранення, тяжкі захворювання або інвалідність.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Нагадаємо, раніше ми писали: Обвінчався у Дніпрі одразу після звільнення з полону: військовий з Маріуполя розповів про життя у неволі (Відео).

Читайте також: З ворожого полону звільнили захисника «Азовсталі», родина якого загинула внаслідок ракетного удару по Перемозі у Дніпрі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: