Skip to content

Внаслідок атаки у Харкові загинули двоє співробітників гіпермаркету, ще 35 людей отримали поранення

Внаслідок атаки окупантів у Харкові загинули двоє співробітників гіпермаркету, ще 35 людей отримали поранення

Сьогодні російська армія здійснила справжні терористичні дії – ворог спрямував 2 авіабомби на гіпермаркет Епіцентр, що знаходився у спальному районі міста. Там у цей час було близько 200 людей. На жаль, 2 співробітники загинули. 35 людей станом на зараз – постраждало. Окрім того, родичі людей, які були всередині, звертаються та повідомляють про зникнення. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на інформацію речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка.

Сьогодні, 25 травня, росіяни вгатили по Епіцентру – великій будівлі з будівельними товарами. Там знаходилися звичайні, мирні мешканці міста. На жаль, станом на зараз є підозри про зникнення людей. Родичі тих, хто перебув у середині, звертаються та повідомляють про пропажу.

На місті ударів здійнялася величезна пожежа, площею 15 000 000 метрів квадратних. Через цю велику частину будівлі знищено вщент.

«Через це виник сильний їдкий дим, який укутав весь величезний торгівельний центр, внаслідок чого, на жаль, ймовірно, кількість загиблих та поранених буде збільшуватися», каже речник Харківської обласної прокуратури.

Внаслідок атаки окупантів у Харкові загинули двоє співробітників гіпермаркету, ще 35 людей отримали поранення

Дмитро Чубенко повідомляє, що кількість людей, які знаходилися у будівлі будуть визначати за допомогою записів з відеокамер. Прокурори вже вилучили сервери з відеокамер ТЦ.

«Зараз вже близько 10 заяв від родичів людей, які були всередині. Вони зараз вважають зниклими безвісти. Важливо, що ці сервери з відеокамер допоможуть підрахувати, скільки людей було всередині, бо через сильну пожежу тіла можуть бути сильно понівечені або від них взагалі нічого не залишиться. Наявність відео буде підтвердженням, що людина була там», – пояснює він.

Двома жертвами цього терору з боку росії стали двоє чоловіків – працівники гіпермаркету. До того ж частина персоналу ще досі розшукується.

Фото: ДСНС України.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ворог атакував Нікопольщину дронами та артилерією: троє людей постраждали.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: