Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі попрощались із загиблим Героєм Сергієм Батаєвим, який захищав країну ще з часів АТО

У Дніпрі попрощались із загиблим Героєм Сергієм Батаєвим, який захищав країну ще з часів АТО

У Дніпрі попрощались з Сергієм Батаєвим. Він захищав Україну з 2015 року, а з початком повномасштабного вторгнення пішов служити у лави 128 бригади. І, на жаль, віддав своє життя за майбутнє країни, – пише «Наше Місто»

Сергій Батаєв захищав Україну з часів АТО. Вдома – родина, маленька донька. А на початку повномасштабного вторгнення офіцер разом із бійцями тримав фронт далеко від Дніпра, щоб не дати ворогу пройти далі. Тоді наші журналісти взяли в нього коментар та робили світлини.

“Допоки тут наші солдати – це наша земля” – сказав тоді Сергій.

Побратими згадують, що він зібрав роту тоді. Вперше коли бригади формувались. А потім він сформував боєздатний підрозділ БПЛА.

«Офіцер з великої букви. Воїн з великої букви. Досвідчена, цілеспрямована людина. Патріот своєї держави. Для мене була честь боронити з ним рідний край у лиху годину. Він – офіцер, який без проблем виходив на «нуль», на бойові виходи. Завжди підтримував та вболівав душею за діло і за людей, беріг людей», – каже військовий Віталій.

Побратимам військовим важко говорити в цей день. Дорослі чоловіки у формі ледь стримують сльози, бо це велика втрата як для військової родини, так і просто для всіх друзів та близьких Сергія.

Що розповідають про Героя його побратими – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Назавжди залишиться 25 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Богдан Ленда.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: