Skip to content

У Дніпрі перевірили, чи безпечні атракціони на Монастирському острові

У Дніпрі перевірили, чи безпечні атракціони на Монастирському острові

У Дніпрі в рамках інспектування перевірили атракціони, що знаходяться на Монастирському острові. Також черговий по місту відвідав розважальний майстер-клас для дітей просто неба, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

В рамках підготовки до літнього сезону КП “Міська інфраструктура” ДМР проводить роботи з перевірки атракціонів. Спеціальна комісія фахівців ретельно досліджує всі каруселі, гірки та інші розваги в парках та зонах відпочинку міста, щоб упевнитися в їхній безпеці для відвідувачів.

Перевірка проводиться за такими параметрами: наявність усіх необхідних документів для ведення комерційної діяльності, охайний зовнішній вигляд атракціону, наявність засобів протипожежної безпеки, та, найголовніше, технічний стан.

Така перевірка відбулась на минулому тижні. Після неї користувачам атракціонів надається три дні для усунення недоліків та зауважень.

Під час сьогоднішнього чергування в зоні атракціонів черговому по місту Володимиру Чорному, директору департаменту парків та рекреації, власник тиру продемонстрував вогнегасник, яким облаштований тир. Черговий разом із директором комунального підприємства та користувачем атракціону відвідали колесо огляду. Вони провели 7 хвилин 40 секунд, насолоджуючись неймовірними краєвидами міста, аби переконатись, що користування атракціоном безпечне.

Також в рамках інспектування черговий по місту відвідав розважальний майстер-клас для дітей просто неба в парку ім.Писаржевського..

У Дніпрі перевірили, чи безпечні атракціони на Монастирському острові

«Такі заходи для дітей, майстер-класи проводяться кожних вихідних в різних парках та скверах міста. Анонси ми публікуємо на офіційних сторінках Департаменту парків у фейсбуці. Зазвичай вони тривають 1 годину, в них беруть участь від 10 до 30 дітей. Хочемо зробити дозвілля та відпочинок для наших дітей більш змістовним та цікавим, адже діти обожнюють розваги на свіжому повітрі, тим більш попереду – літні шкільні канікули», – каже

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зелені зони, дитячі майданчики та атракціони: огляд парків та скверів у Центральному районі Дніпра.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: