Skip to content

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка – на війні загинув хоробрий захисник з Кривого Рогу Андрій Шпильовий. Про це повідомили у прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг», де раніше працював чоловік, – пише «Наше Місто».

Життя військового обірвалося 4 травня поблизу населеного пункту Урожайне Донецької області.

У мирному житті Андрій Шпильовий працював слюсарем-ремонтником на рудозбагачувальній фабриці № 1. Він був перший зі своєї бригади, хто пішов на фронт. Цим дав приклад для колег, які згодом також стали на захист країни.

«З бригади № 2, в якій працював Андрій, практично всі вже служать у лавах ЗСУ. Андрій теж пішов на фронт одним з перших. На жаль, ми втратили його. Це відчутна втрата для всієї фабрики. Ми втратили досвідченого колегу, прекрасну людину та хороброго захисника», – розповідає заступник начальника РЗФ-1 Євген Висоцький.

Колеги згадують чоловіка як досвідченого майстра. Він мав найвищий 6 розряд у своїй професії, а це говорить про його професіоналізм та досвід. За останні часи роботи на фабриці Андрію довіряли складну роботу, яка потребує точних та професійних дій.

Бойовий досвід чоловік мав також немалий. Андрій народився в родині військового. Спочатку служив у прикордонних військах, потім у Нацгвардії. З побратимами боронив Херсонщину, потім пройшов навчання у навчальному центрі у Львові, Румунії. На фронті служив командиром відділення матеріально-технічного забезпечення стрілецького взводу.

Останній свій бій чоловік прийняв на Донеччині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук-сторінка АрселорМіттал Кривий Ріг.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув Герой з Кривого Рогу, який захищав країну ще з часів АТО. Дві доньки більше ніколи не обіймуть батька.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: