Skip to content

Діти більше не обіймуть батька: на війні загинув Герой з Кривого Рогу, який захищав країну ще з часів АТО

Дві доньки більше не обіймуть батька: на Харківщині загинув Герой з Кривого Рогу, який захищав країну ще з часів АТО

Війна забирає найкращих – захисників та захисниць, які боронять нашу країну та борються за її мирне майбутнє. Дніпро Регіон повідомив трагічну новину – на війні загинув мешканець Кривого Рогу Ярослав Тараненко, – пише «Наше Місто».

Життя хороброго захисника обірвалося 12 травня на полі бою поблизу населеного пункту Липці, що на Харківщині. Герой отримав поранення, несумісні з життям і прийняв свій останній бій.

Захисник Ярослав Тараненко був досвідченим військовим: він боронив Україну ще з 2014 року – служив в АТО.

Чоловік постійно був на службі та навіть не повертався до цивільного життя. З 2014 року криворіжець підписав контракт і боронив державу від окупантів під час проведення антитерористичної операції, а далі продовжив службу і після повномасштабного вторгнення.\

Ярослав був командиром автомобільного взводу в/ч 3102. Спочатку він воював на Лиманському напрямку. Потім – на Харківському. Загалом за останні пів року військовий захищав нашу державу на Донеччині та Харківщині – вона стала останньою у житті захисника.

У 42-річного чоловіка залишились дружина, дві донечки та мати.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: Дніпро Регіон.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Луганщині загинув Герой з Кам’янського. Його діти більше ніколи не обіймуть батька.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: