Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Соборний район Дніпра: ТОП найпопулярніших локацій для відпочинку

Топ локацій у Соборному районі

Соборний район складається з понад десятка житлових масивів і мікрорайонів. Деякі з них мають офіційні назви, а окремі – народні. Про те, де можна відпочити та в чому цей район найкращій – розкажуть журналісти “Нашого міста”.

У Соборному районі Дніпра розташовані  найвідоміші парки міста, у тому числі й парк Шевченка. Також тут з’являються нові сквери та реконструюються вже існуючі зелені зони.

Парк Шевченка, його можна розділити на декілька частин. У верхній частині є місце для гри в шахи, піших прогулянок, мотузковий парк. У «нижній» – більше  розваг для дітей. Там є тири для дорослих, атракціони і вихід до пляжу.

Одним із найулюбленіших місць відпочинку є оглядовий майданчик. Тут часто відбуваються різноманітні заходи, тож сумно нікому не буде. І як варіант, можна просто помилуватися чудовим панорамним краєвидом, що й роблять багато відвідувачів. Адже поруч могутня ріка, довга набережна і весь лівий берег, мов на долоні.

В цьому районі також знаходяться  найважливіші символи сучасного міста – вежі – близнюки. Які були зведені протягом 6 років, мають 28 поверхів та 123 метри заввишки. Звісно, масштаби цих веж є чималими, а тому дуже скоро цей житловий комплекс перетворився на візитівку міста. Адже ці башти видно майже з усіх районів Дніпра.

Серед усіх житлових масивів Дніпра найпопулярнішим та, безумовно, найцікавішим є Перемога.

Соборний  – один з найпривабливіших районів у місті. Здається, кожна локація яка з’являється у цьому районі, стає або символом або візитною карткою, тому всі мешканці для відпочинку обирають саме цей район. Бо тут від екзотичних пташок у яхт-клубі “Січ” до затишного скверу “Прибережний” у центрі району та новомодної площі Успенської.

Раніше ми писали, чи поділяє українське суспільство Європейці цінності: думки мешканців Дніпра.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: