Skip to content

Повний Місяць у червні 2024: коли спостерігати та чого очікувати

Ксенія Куземко

Повний Місяць у червні 2024: коли спостерігати та чого очікувати

Місяць — не лише романтичний сусід Землі, але й сильне астрономічне тіло, фази якого впливають на усе живе на нашій планеті. Коли очікувати повню у червні 2024 року – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на Факти ICTV.

Коли буде зростаючий Місяць?

22 червня 2024 року нас очікує Повний Місяць, який, на думку астрологів, буде сприятливим для вирішення питань, пов’язаних з нерухомістю. Угоди купівлі-продажу або оренди мають пройти без суттєвих проблем.

Однак з фінансами в цей день краще бути обережними. Астрологи не рекомендують здійснювати значні грошові операції, адже є ризик необдуманих витрат або втрат.

В цілому, 22 червня 2024 року обіцяє бути гармонійним днем. Більшість людей не повинні відчути на собі сильного впливу повного Місяця у вигляді перепадів настрою чи погіршення самопочуття.

Що не можна робити у повний Місяць

Наші предки вірили, що у повню не варто реалізовувати великі плани. Є ймовірність, що результату не буде, як і сил та ресурсів.

Навіть у стосунках не варто робити серйозних кроків – не сваріться, адже ні до чого доброго це не призведе.

Що можна робити у повний Місяць

Повня може дати хороший імпульс для того, щоб закінчити всі давно розпочаті справи. Час підбивати підсумки і планувати наступні кроки в житті.

Можна заглибитися всередину себе – практикуйте медитації, займіться йогою або спортом. Головне – знайти себе і спрямувати енергію в правильне русло.

Раніше ми писали, на три знаки Зодіаку вже цього тижня чекає велика удача.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: