Skip to content

У Дніпрі вийшов на маршрут легендарний ретро-трамвай

У Дніпрі вийшов на маршрут легендарний ретро-трамвай - Наше Місто

З минулих вихідних у Дніпрі почав курсувати унікальний ретро-трамвай. Цей найстаріший вагон міста розпочав свою роботу, чаруючи пасажирів мальовничою подорожжю історичним маршрутом. Відтепер можна проїхатися від Залізничного вокзалу до вулиці Центральної, насолодившись не лише мальовничими краєвидами, але й відчуттям подорожі крізь час, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

У Дніпрі минулими вихідними запрацював ретро-трамвай. За словами провідного фахівця комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Нікіти Керенцева, найстаріший трамвайний вагон міста працює лише у вихідні дні.

Поки що ретро-трамвай курсуватиме з 11:00 до 19:00. А коли вже буде стабільно тепло, то планують зробити графік з 8:00 до 21:00.

«4 травня запустили рух ретро-трамваю за екскурсійним маршрутом. Цей вагон — візитівка нашого міста. Працюватиме він до перших холодів. Орієнтовно — до середини або кінця вересня. Інтервал руху цього трамваю – близько 30 хвилин. Проїзд коштує 9 гривень. Пільги на цьому ретро-трамваї не діють, оскільки цей маршрут екскурсійний», — зазначив Нікіта Керенцев.

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: Єдиний на все місто: унікальний ретроавтомобіль поповнив колекцію музею у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: