Skip to content

Куди піти у Дніпрі 6 травня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 6 травня, День піхоти ЗСУ. Віряни вшановують пам’ять Йова Багатостраждального. До Нового року залишилося 239 днів. Куди піти сьогодні у Дніпрі, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Межі досяжного

Більшу частину нашої історії ми могли лише спостерігати за дивовижним Всесвітом. Щоб досягти космосу, людству довелося винайти й удосконалити технологію, яка дозволяє подолати гравітаційне тяжіння Землі, врахувати всі виклики та небезпеки. 

Щоб ми змогли перетнути межі досяжного, потрібні надзвичайно потужні ракети з величезною кількістю палива. Проте як далеко ми можемо дійти, використовуючи сучасні технології? Чи зможемо ми коли-небудь досягти планет, що обертаються навколо інших зірок?

Відповіді на ці питання ви зможете знайти у мандрівці крізь минуле та у майбутні дослідження космосу під час перегляду фільму «Межі досяжного».

Де і коли: 18:30, Дніпровський планетарій «Planetarium Noosphere»

Каскадер

Комедія. Джоді Морено, режисер-початківець, втрачає головного актора під час зйомок, а каскадер Кольт, колишній коханець, намагається розслідувати зникнення та врятувати її кар’єру.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра, 130-500 грн

Ми були рекрутами

Документальний фільм. Фільм розкриває характери восьми бійців Окремої Третьої Штурмової Бригади. Розкриває їх не тільки як професійних військових, але і як людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ї та мирне життя в своїй країні.

Де і коли: в кінотеатрах Дніпра, 130-250 грн.

Прем’єра опери “Фальстаф”

Оперна студія Дніпровської академії музики з радістю запрошує дніпрян та гостей міста на прем’єрну постановку опери “Фальстаф” видатного італійського композитора Джузеппе Верді.

Де і коли: 6 травня о 18:00 у великій залі академії, за адресою: вул. Ливарна, 10. Вхід вільний.

“Фальстаф” – останній твір Джузеппе Верді й одна з двох написаних ним за життя комічних опер. Перша – ранній твір “Король на годину” – не здобула особливого успіху, на відміну від украй популярного донині “Фальстафа”. В основі лібрето Арріго Бойто – шекспірівські “Віндзорські насмішниці” і фрагменти його ж «Генріха IV». Авторське визначення жанру – “лірична комедія” – збережено у версії Баварської опери.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: