Skip to content

Дніпро доправив Силам оборони чергову партію FPV-дронів і квадроциклів, — Борис Філатов

Дніпро доправив Силам оборони чергову партію FPV-дронів і квадроциклів, — Борис Філатов - Наше Місто

Дніпро продовжує системно забезпечувати Сили оборони технікою і транспортом та залишається лідером у допомозі армії серед українських міст. Сьогодні місто передало на фронт чергову партію FPV-дронів і квадроциклів, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Міський голова Дніпра, Борис Філатов, наголосив, що серед техніки для оборонців – 15 квадроциклів для бригад та FPV-дрони. Він зауважив, що ці ресурси є необхідними для військових та відповідають їхнім потребам.

«Продовжуємо наші щотижневі видачі матеріально-технічних ресурсів для потреб наших оборонців. Це знову квадроцикли — 15 штук для бригад, а також FPV- дрони. Це те, що конче потрібно для військових, те, що вони замовляють. Ми і далі будемо це робити. Ми постійно їх закуповуємо і маємо контракти з постачальниками», — каже мер Дніпра, анонсуючи також наступні партії оснащення для оборонців вже найближчим часом.

Дніпро доправив Силам оборони чергову партію FPV-дронів і квадроциклів, — Борис Філатов

Загалом на фронт вже доправлено загалом більше сотні нових квадроциклів, які, завдяки певним модифікаціям, краще підходять для виконання бойових завдань, а також евакуації поранених. Крім цього, постачання війську безпілотників є одним з основних пріоритетів Дніпра.

Військовий Ігор Колісник зауважує: саме зараз така допомога на передовій дуже потрібна.

«Ми отримуємо для свого батальйону квадроцикли. Дуже велика подяка всім, хто бере безпосередню участь у організації цього. Квадроцикли та інше майно на фронті дуже потрібні, бо зараз там важко. Така допомога, яку організували, вона надихатиме хлопців», — сказав український оборонець.

Фото: прес-служба міськради Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпро отримав нову партію генераторів від Японії.

Читайте також: Помста після чергового обстрілу рф: Дніпро доправив Силам оборони чергову партію дронів і вантажівок.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: