Skip to content

Президент Зеленський призначив нового начальника УСБУ у Дніпропетровській області

Президент Зеленський призначив нового начальника УСБУ у Дніпропетровській області

Президент України Володимир Зеленський зробив кадрові перестановки у низці областей, зокрема і у Дніпропетровській. На посаду начальника Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області він призначив Дмитра Нєвєдрова, – передає «Наше Місто» з посиланням на Указ Президента України.

1 травня Дмитра Нєвєдрова звільнили з посади начальника Управління Служби безпеки України у Миколаївській області й призначили на посаду керівника Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

Варто зазначити, що від 7 лютого 2023 року обласна СБУ була без очільника. Тоді Зеленський зняв з цієї посади Сергія Лисака та призначив його очільником Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Зміни в керівництві СБУ також відбулися у Миколаївській, Закарпатській, Волинській, Полтавській і Кіровоградській областях:

  • Сергій Кононенко був звільнений з посади керівника УСБУ у Кіровоградській області та призначений на посаду голови УСБУ в Закарпатській області.
  • Іван Рудницький був звільнений з посади керівника УСБУ у Полтавській області та призначений головою УСБУ у Волинській області.
  • Миколу Лисенка було звільнено від посади керівника УСБУ у Волинській області та призначено головою УСБУ у Миколаївській області.

Що відомо про Дмитра Нєвєдрова

Президент Зеленський призначив нового начальника УСБУ у Дніпропетровській області - Наше Місто

З 16 січня 2021 року до 1 травня 2024 року Дмитро Нєвєдров керував Управлінням СБУ у Миколаївській області.

24 серпня 2022 року Володимир Зеленський надав тодішньому полковнику Нєвєдрову Дмитру Сергійовичу звання бригадного генерала. Це було здійснено указом №603/2022.

Раніше Нєвєдров очолював транспортне управління в складі головного Управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки Служби безпеки України.

Також Нєвєдров займався науковою діяльністю: 23 грудня 2020 року Дмитро Нєвєдров захистив дисертацію на тему оцінки впливу на довкілля в проєктах будівництва та реконструкції об’єктів критичної інфраструктури в Національному транспортному університеті. Він має ступінь кандидата технічних наук.

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу Президента Смирнова та Дніпрова.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: