Skip to content

Окупанти влучили ракетою у сортувальне депо та відділення Нової Пошти в Одесі

Окупанти влучили у сортувальне депо та відділення Нової пошти в Одесі

Вчора пізно вночі російська армія здійснила ракетний удар по Одесі. Вони влучили у відділення Нової Пошти. В результаті прильоту здійнялася пожежа та постраждали відправлення громадян, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу Нової Пошти.

Росіяни здійснили удар по депо-1 та вантажному відділенню №4 Нової Пошти в Одесі. У прес-службі компанії повідомили, що серед співробітників загиблих та постраждалих немає.

На зміні у цей час перебувало 18 працівників пошти. На щастя, під час сигналу повітряної тривоги вони усі перейшли в укриття, тому на момент прильоту співробітники знаходилися у бомбосховищі.

За словами співвласника компанії Володимира Поперешнюка, за попередніми даними постраждало близько 900 відправлень. Тому вже від завтра у компанії почнуть компенсувати клієнтам втрачені посилки. Також розпочнеться проєкт з відновлення постраждалого приміщення.

«Оціночна вартість усіх посилок, які були знищені внаслідок удару — будуть компенсовані клієнтам в повному обсязі. Завтра звʼяжемося з усіма отримувачами. Посилки які були в дорозі — перенаправлені на відділення №3 Нової пошти в Одесі», – йдеться у дописі Нової пошти.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окрім відділень Нової Пошти постраждали також сусідські будинки. Там повибивало вікна.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: