Skip to content

Окупанти здійснили ракетний удар по Одесі: постраждало 14 людей

Окупанти здійснили ракетний удар по Одесі: постраждало 14 людей

Російська армія вчора пізно вночі здійснила ракетний удар по Одесі. Внаслідок цього постраждали люди. Також було пошкоджено житлові будинки та термінал Нової Пошти. Саме туди був приліт. На місці влучання здійнялася пожежа та було знищено близько 900 відправлень, – передає «Наше Місто» з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера.

За словами Олега Кіпера, внаслідок ворожої ракетної атаки по Одесі пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. У сусідських будинках вибиті вікна. На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці.

«Постраждало 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у стані середнього ступеня важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці», – каже він.

Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення.

Співвласник Нової Пошти Володимир Поперешнюк повідомив, що на щастя працівники, які були на зміні, встигли перейти до укриття.

«Ворожий ракетний приліт у депо-1 та вантажне відділення 4 Нової Пошти в Одесі. Головне – всі живі! Всі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище! За попередніми даними постраждало близько 900 відправлень. Завтра починаємо компенсації клієнтам та проєкт з відновлення приміщення», – наголосив він.

Мер Одеси, Геннадій Труханов, також висловився про атаку та продемонстрував її наслідки на відео у своєму телеграмі. Він повідомив, що удар був здійснений балістикою. Рятувальники перевіряють житлові будинки на наявність пошкоджених вікон і дверей.

За словами ДСНС, було залучено 68 рятувальників, серед яких психологи. Залучено 19 одиниць техніки

Нагадаємо, раніше ми писали: Вчора окупанти протягом дня 13 разів обстрілювали Нікопольщину: ОВА про наслідки та постраждалих.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: