Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ З ранку 1 травня у Дніпрі запрацювали 10 фонтанів

Супрун Юлія

фонтани у Дніпрі

Незважаючи на війну, у вівторок, 1 травня, у Дніпрі запустили фонтани. На набережній вже з 8:00 люди могли спостерігати веселку у струменях водограя “Кульбаба”, який минулого року дніпряни визнали найкращим у місті. Про це розповідає “Наше місто”.

фонтани у Дніпрі

Магія водяних струменів притягує не лише людей, але й наших чотирилапих друзів. Собака Арчі, який приїхав до Дніпра з Маріуполя, із задоволенням грається в улюблений м’ячик біля водограю.

фонтани у Дніпрі

Сьогодні запрацювали вже 10 фонтанів. До кінця дня ще два запустимо. Це натуральне кондиціювання повітря, дуже корисно у спекотну погоду. Працюватимуть фонтани з 7:00 до 21:00 до 15 жовтня, – озвучує плани Артур Буряк, начальник департаменту поточного та капітального ремонту КП Дніпроводоканал.

Артур Буряк

Непрацюючими поки залишається “Білий лебідь” на набережній, “Поріг ревучий” на Монастирському острові та водограй біля міської ради Дніпра, який не працював з початку війни. 

Для їхнього розконсервування потрібен час. Там складний технологічний процес із застосуванням річної техніки, автокранів та водолазів, – пояснює Артур Буряк.

фонтани у Дніпрі


фонтани у Дніпрі

Фото: Валерій Кравченко

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі під час війни оживають фонтани.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: