Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 24 квітня

Сьогодні, 24 квітня, Міжнародний день солідарності молоді. Віряни вшановують пам’ять мученика Сави Стратилата. До Нового року залишився 251 день. Куди піти у Дніпрі 24 квітня, дізнавалис журналісти “Нашого Міста”

Великий вальс

Й. Штраус
Романтичний балет на 2 дії

Балет “Великий вальс” народився у творчій уяві балетмейстера-постановника Зої Кавац. Саме вона створила лібрето за сторінками біографії великого австрійського композитора Йогана Штрауса. Три жінки-музи, які надихнули на написання розкішних і чарівних вальсів, польок, галопів великого композитора Й. Штрауса, та три історії кохання стали сюжетом нашого балету «Великий вальс».

Ми опинимося в блискучому Парижі, а далі на нас чекає імперський Відень.
Ми запрошуємо вас до світу музики, кохання, радості, веселощів, розставань і, найголовніше, танцю.

Прем’єра вистави 26 червня 2019р.

Де і коли: 18:00, у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 100 – 450 грн

Комедія «Вулкан пристрасті»

Романтична, красива та довгоочікувана комедія «Вулкан пристрасті»! Чоловіки і жінки часто живуть на різних планетах, хоча ці двоє – на одному поверсі одного будинку. Він – композитор. Вона – вирощує квіти. 25 років вони проходять повз один одного. Вона – вітається. Він – мовчить. Що між ними було? А може і зараз щось залишилося? Чи зможуть вони бути разом? І яка у них є таємниця?

Одна на двох, таких різних людей. На сцені талановиті актори Національного театру імені Лесі Українки, заслужені артисти України Олег Савкін та Ірина Новак. Чекаємо на вас!

Де і коли: у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97
🕜: 18:00
💸: 100-800 грн

Поетичний вечір «Двіж По-Дніпровському»

Несподіванка! Знаємо, що Ви також цього чекаєте. Занурюємось у творчість під акомпанемент сакур, сонця, місяця, ліхтарів та драйву.
Благодійний музично-поетичний вечір “Двіж По-Дніпровському”. Збір на захисний анти-FPV “купол” для службового авто 24 ОШБр.

Де і коли: 19:00, у Арт-кафе Невідомий Петровський, Січеславська Набережна, 15-А, донат від 150 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: