Skip to content

Йому було усього 25 років: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Йому було усього 25 років: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Боротьба за свободу та незалежність країни коштує найдорожчу ціну – військові, стаючи у бій з окупантами, ціною свого життя будують шлях до мирного майбутнього нашої держави, наших дітей. На великий жаль, один з цих мужніх захисників – Євгеній Сидоренко. Він повернувся додому на щиті, – пише “Наше Місто” з посиланням на Червоногригорівську ТГ.

Під час обстрілу позицій в Бахмутському районі Євгеній Сидоренко, який мав звання старшого солдата, отримав численні уламкові поранення. Через це військовий помер 13 квітня 2024 року.

Молодому Герою було лише 25 років.

«Його відсутність повинна нагадати всім нам про те, як важко оберігати мирне населення і якою великою ціною нам коштує ця війна. Втрата такого молодого таланту, його надій і мрій, приносить біль і глибоку скорботу не лише для його родини, але і для усієї спільноти, яка відчуває пустоту, залишену його втратою. Його героїчний поступ завжди буде пам’ятатися та шануватися як символ відданості і сміливості»,  – йдеться у дописі громади.

Прощання із загиблим Героєм та відспівування капеланом відбудеться завтра, 19-го квітня 2024 року, з 11:00 години за адресою: смт Червоногригорівка, вул. Ломоносова, буд. 2, кв.6.

Після початку повномасштабного вторгнення, у 2022 році був мобілізований до Збройних сил України. Воював у 25-ій окремій повітряно-десантній бригаді.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: телеграм-канал Червоногригорівської ТГ

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув захисник Олег Шендель. Йому за кілька днів мало б виповнитися 35 років…

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: