Skip to content

За кілька днів мало б виповнитися 35 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

За кілька днів мало б виповнитися 35 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Дніпропетровщину облетіла трагічна новина. Раївська сільська громада повідомила про загибель свого земляка, нашого захисника Олега Шенделя, який мужньо та самовіддано боронив Батьківщину від російських окупантів, – пише «Наше Місто».

12 квітня в бою окупантами за Україну, її свободу і незалежність, поблизу населеного пункту Нетайлове Покровського району Донецької області загинув Олег Шендель.  

Олег народився й виріс у селі Георгіївка Раївської сільської ради. Навчався в школі Дослідного поля, а після закінчення 9-го класу здобував професію тракториста-механізатора в Миролюбівському ПТУ № 73. Потім чоловік працював в комунальному підприємстві Житлово-комунальне господарство «Раївське».

10 серпня 2023 року Олег був призваний на військову службу по мобілізації в особливий період та став на захист Батьківщини радіотелефоністом мінометної батареї піхотного батальйону старшим солдатом.

«Олег Шендель був мужнім захисником та справжнім патріотом України. На нього так і не дочекалися матуся Зоя Миколаївна, котра має звання Матері-героїні, двоє братів і сестер, кохана дівчина», – йдеться у дописі громади.  

16 квітня чоловікові мало б виповнитися 35 років.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, 16 квітня, о 12.00 на кладовищі с. Георгіївка Раївської сільської ради.

Фото: Фейсбук-сторінка Раївської сільської громади.

Нагадаємо, раніше ми писали, що внаслідок автомобільної аварії загинув військовий з Кам’янського Олексій Коновалов. Він з перших місяців війни став на захист нашої країни.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: