Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі безкоштовний фестиваль тюльпанів проходить на кожному кроці (Відео)

Тоді як багато українців платять немалі гроші, щоб відвідати фестивалі тюльпанів у Кропивницькому, «Добропарку» у Мотижині чи Співочому полі у Києві, у Дніпрі це можна зробити безкоштовно і насолоджуватися неймовірною красою декілька днів поспіль. Тюльпани вже стали однією з візитних карток нашого міста. Попри третій рік повномасштабної війни, комунальники роблять все, аби щовесни тюльпани розквітали та тішили містян.

Останні декілька років висаджували тюльпани на Набережній Перемоги, Січеславській та Сонячній, у сквері Героїв та парках міста. Дані квіти є багаторічними цибулинними рослинами, які не потребують багато догляду і квітнуть декілька років підряд. Дарують нам красу, у цей важкий час, – розповідає Сергій Овчаренко, керівник проєктно-виробничого відділу КП «Міськзеленбуд».

Цього року їхня робота була особливо вражаючою, адже до вже відомих локацій, які прикрашаються цими квітами, додались нові – “Зелений Гай”, сквер Івана Старова та парк Сагайдак. На цих локаціях було висаджено 5 тисяч цибулин тюльпанів, що надійшли як підтримка від Королівства Нідерландів. Де можна зробити незабутні фотографії та насолодитися прекрасним цвітінням весняних квітів – дізнавайтесь у сюжеті.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: