Skip to content

У Дніпрі відбувся форум «10 років війни. Шлях до Перемоги»

У Дніпрі відбувся форум «10 років війни. Шлях до Перемоги»

У Дніпрі відбувся важливий форум, який присвячено війні, яка вже 10 років відбувається на українській землі. Такий захід проходив на станції метро. На ньому виступили міський голова Дніпра та керівник ДніпроОВА, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

10 років триває російсько-українська війна. Міський голова Борис Філатов розповів, що 10 років у житті людини — це багато, але, за його словами, в історії державотворення це не такий вже й довгий час.

“Хоча 10 років тому було важко уявити, що великі заходи ми проводитимемо у метро. Та зараз життя таке, що саме на станції підземки ми зустрічаємося — аби поговорити про ті 10 років війни, що вже минули. Щоб почути історії одне одного. І щоб разом визначитися з планами на майбутнє”, — каже міський голова.

У Дніпрі відбувся форум «10 років війни. Шлях до Перемоги»

Борис Філатов каже, що важливо почути історії одне одного, щоб разом визначитися з планами на майбутнє.

“Єдність — це те, що має для країни таке ж ключове значення, як енергетика чи допомога міжнародних партнерів. Про це говорить президент. Це знають хлопці та дівчата на передовій. Це розуміють усі, хто робить усе від себе залежне, аби наблизити перемогу України”.

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: Мобілізація в Україні: що зміниться після набуття чинності нового закону.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: