Skip to content

У Дніпрі Департамент з питань самоорганізації населення заявив про ймовірну атаку ДРГ

В Днепре Департамент по вопросам самоорганизации населения заявил о вероятной атаке ДРГ

У департаменті з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради заявили про ймовірну атаку ворожою диверсійно-розвідувальною групою. Співробітники виявили у своєму приміщенні пристрій для незаконного прослуховування, – передає «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-сторінку департаменту.

У прес-службі департаменту ДМР повідомили про ймовірну атаку диверсійно-розвідувальної групи. За їх словами, співробітники помітили під вікнами будівлі, що вели в офіси, осипану штукатурку. Таким чином, працівники вирішили провести огляд, і як виявилося після обстеження, в склопакеті був просвердлений отвір – він був зроблений спеціально для зберігання мікрофона.

«Було виявлено просвердлений отвір в склопакеті, в який було вставлено спеціально створений чутливий мікрофон та вмонтоване під відливом спеціальний технічний засіб негласного отримання інформації, який працював та використовувався», – йдеться у повідомленні.

Цей технічний пристрій був оснащений додатковими акумуляторами для продовженого функціонування без підзарядки, зовнішнім чутливим мікрофоном та програмним забезпеченням, яке регулярно передавало аудіозаписи на віддалений сервер і автоматично видаляло їх з пристрою.

Проте така «спецоперація» зі встановлення «прослушки» була зафіксована камерами відеоспостереження. На відеозаписі можна побачити масштаб і організованість операції. Прослуховування було встановлено за участю групи осіб, яка попередньо спланувала дії та використала автівки й висотне обладнання.

У департаменті заявляють, що у них виникло тільки дві версії причин для скоєння таких складних операцій. Одна з них – посіпаки агресора хотіли вкрасти інформацію про те, як у Дніпрі так швидко вдається ліквідувати наслідки атак росії і заодно вивідати секрети термомодернізації, тонкощі ремонту покрівлі і міжпанельних швів.

Друга ж – розвідувальна група трохи переплутала адреси й замість вікон будівлі поліції, ТЦК чи ДСНС помилково всунула мікрофон до офісу департаменту з питань самоорганізації населення.

Про свою знахідку працівники департаменту вже повідомили СБУ та Нацполіції.

Фото: Фейсбук-сторінка департаменту.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі розповіли про нові правила нарахування виплат для ВПО: що тепер зміниться.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: