Skip to content

Сусідські війни: у Дніпрі мешканці будинку побоюються, що через ставок сусіда обвалиться хата

Ксенія Куземко

Сусідські сварки у Дніпрі. Люди побоюються, що через ставок сусіда обвалиться хата

Дніпряни посварилися через ставок на приватній ділянці. Мешканець Призаводської вулиці облаштував штучну водойму, яка, на думку його сусідів, несе загрозу їхнім домівкам. Люди скаржаться на втрату сну та ризик обвалу через підтоплення. Чи є небезпека обвалу? Хто живе у ставку і до чого тут ще й горіхове дерево? Читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

Наталія, жителька вулиці Призаводської у Шевченківському районі Дніпра, б’є на сполох через дії свого сусіда. Жінка скаржиться, що сусід на своїй ділянці викопав ставок, який, на думку Наталії, негативно впливає на її власний будинок. Вона стверджує, що через штучну водойму в її будинку з’явилися тріщини, а також втратила спокій через постійний шум від сусідського ставка.

До всього сусід ще й пообрізав гілки її горіха, який нависав на огорожу. Наталія каже, діалогу з ним немає.

До розмови з журналістами приєднується Світлана, дружина сусіда, з яким у Наталії виник конфлікт. Вона спростовує всі звинувачення, стверджуючи, що болото на цій ділянці існувало завжди, роблячи неможливим вирощування городини. Ставок же, за словами Світлани, був викопаний для власних потреб і використовується для розведення риби.

Світлана запевняє, що ставок не несе жодної загрози ні для кого, як і проточне джерело, яке протікає біля самого її будинку. Вона та її чоловік готові піти на мирову з сусідами, але лише за певних умов.

«Хотіли залити каркас, хотіли зробити забор, і укріпить берег, нам забор не розрішили зробить», – розповіла пані Світлана.

Спілка споживачів комунальних послуг наголошує, що всі факти у цій справі мають з’ясувати органи контролю. Юристи ж радять учасникам конфлікту не шкодити один одному і з’ясовувати стосунки цивілізованим способом.

Наразі відомо, що представники КП “Благоустрій міста” вже відвідали місце конфлікту та повідомили людям, що юристи найближчим часом зроблять висновки.

Раніше ми писали, у Дніпрі мешканці будинку страждають від агресивного коханця сусідки.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: