Skip to content

Окупанти здійснили масовану атаку безпілотниками на Харків: є загиблі та постраждалі

Окупанти здійснили масовану атаку безпілотниками на Харків: є загиблі та постраждалі

В ніч на 4 квітня окупанти здійснили атаку на Харків, запустивши декілька хвиль дронів-камікадзе “шахед”. В результаті обстрілу загинули троє рятувальників, які приїхали на допомогу людям, що постраждали від перших вибухів. Ще один рятувальник отримав поранення. Також є загибла і постраждалі серед цивільного населення, – передає «Наше Місто» з посиланням на міського голову Харкова Ігора Терехова та голову Харківської ОДА Олега Синєгубова.

Вночі Харків знаходився під ворожим вогнем дронів-камікадзе “Шахед”. Вони влучили у житлові будинки. Один з них влучив у 14-поверхову багатоповерхівку, що спричинило руйнування квартир на декількох поверхах та пошкодження зовнішньої стіни. Внаслідок ударів є загиблі та поранені. Серед жертв – троє рятувальників.

«Рятувальники, що прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару безпілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник», – повідомили у ДСНС.

Загалом внаслідок атак загинуло чотири людини.

«Загинула мешканка житлового будинку, є постраждалі. На місці прильотів виникли пожежі», – йдеться у дописі ДСНС.

Серед постраждалих також опинилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка прибула на місце подій з бригадою для надання допомоги.

Загальна кількість поранених різного ступеня важкості становить 12 людей. Відомо, що станом на 4 години ранку у важкому стані знаходився 49-річний чоловік.

Нагадаємо, 2 квітня росія здійснила чергову ракетну атаку на Дніпро, внаслідок якої постраждали 18 осіб. Пошкоджені дитсадок, коледж, підприємство критичної інфраструктури, також 14 будинків комунальної власності, ОСББ та ЖБК. Лікар з Дніпра розповів, у якому стані перебувають діти, які постраждали внаслідок атаки. Також вчителька з Дніпра показала фото свого класу, зруйнованого ракетою.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: