Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Чи знають дніпряни товари, які виготовляються у Дніпрі (опитування)

Біола, Міленіум та Фрекен Бок: чи впізнають містяни товар з Дніпра (опитування)

У Дніпрі виготовляються різноманітні товари, такі як улюблені шоколадки «Міленіум», освіжаючий напій «Біола» та практичні серветки «Фрекен Бок». Підтримка місцевих виробників – це не лише зручність, але й допомога економіці та сприяння розвитку нашого міста. Чи віддають дніпряни перевагу місцевим продуктам та чи впізнають їх, – дізнавалися журналісти «Нашого Міста».

У Дніпрі виготовляють товари, які стали відомими для всієї України. Але чи віддають місцеві мешканці перевагу товарам з рідного міста і чи впізнають їх на полицях магазинів – журналісти вирішили показати продукти з товарними марками «Міленіум», «Біола», «Фрекен Бок» та «Мушкетер» і спитати у дніпрян, чи знають вони з якого міста України походять ці бренди.

Так, більшість опитаних дніпрян правильно відповіли на питання стосовно місця виробництва товарів. Найбільша кількість респондентів знають про походження товарної марки «Біола».

«Я знаю, що свого часу “Біола” була спонсором футбольної команди Дніпро, значить це можливо пов’язано з нашою місцевою географією – значить це наш регіон», – поділився своєю думкою Фідель.

Але дехто з дніпрян пов’язував ці відомі бренди з іншими містами України. Що відповідали місцеві мешканці – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зроблено у Дніпрі: ТОП торгових марок, які знає Україна і світ.

Читайте також: Дніпро входить в ТОП міст України за кількістю відкритих нових бізнесів.

Категорія: Новини Дніпра, Тема дня, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: