Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 26 березня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сонячний вівторок радує погодую. Які події сьогодні чекають на дніпрян, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Програма Smooth Jazz

Куди піти у Дніпрі 26 березня

Lucky Men запрошує справжніх музичних гурманів насолодитися програмою в стилі “Smooth Jazz”. В програмі вокальні та інструментальні хіти світових виконавців(Candy Dulfer, Jeff Lorber, Everette Harp, Brian Culbertson, Bruno Mars, Stevie Wonder, Kirk Whalum….)

◾️Денис Черкасов – саксофон

◾️Роман Лебедев – барабани

◾️Олександр Селіванов – бас гітара

◾️Павло Сидоренко – гітари

◾️Антон Шелемба – клавішні

◾️Аліна Черкасова – вокал

◾️Роман Таранцов – вокал

Де і коли: 18:00, у Будинку Архітектора, вул. Грушевського, 1, від 190 грн

Прем’єра комедії «Я саме той, хто вам потрібен»

Театральна фантазія за мотивами славетних творів комедійної української драматургії зіграна на сучасний лад. Як тільки у вашу душу заповзе жага увірвати шалені гроші, надурити ближнього, побудувати своє щастя на чужому нещасті, у ту ж мить зʼявиться «дрібний біс» і скаже: «Я – саме той, хто вам потрібен!».

Карколомні викрутаси повсякденного життя, які трапляються з членами однієї фамілії, в цей вечір предстануть перед вами в усій красі: танці навколо грошей, співанки у вищому суспільстві, вдалі і невдалі залицяння, перевдягання та афери, як з рога достатку, будуть сипатися зі сцени у глядацьку залу, приваблюючи як молодих, так і не дуже – поціновувачів театрального мистецтва.

Для Вас зіграє яскравий акторський склад: Народний артист України – Анатолій Гнатюк, Заслужений артист України – Валерій Астахов, Заслужена артистка України – Ірина Калашнікова, актори театру та кіно – Олександр СугакНазар Борушок, Ірина Сопіт. Додати до зіркового складу акторів яскраві та вишукані костюми, запальну музику, чудернацькі декорації…

…Та гарячі бублики – от і станеться подія, яка ще довго буде веселити ваш розум та зігрівати душу! Режисер-постановник: Заслужений артист України – Ілля Ноябрьов.

Де і коли:18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 250-800 грн

Програма «Таємниці Червоної планети»

Куди піти у Дніпрі 26 березня

Політ на Марс – одне з найбільших прагнень людства, тож поки інженери розробляють скафандри та обмірковують, як створити космічний корабель, здатний доправити людей на Марс, пропонуємо разом дослідити таємниці червоної планети.

Якого кольору небо на Марсі, і на що схожі марсіанські сніжинки? Яка на вигляд найвища гора Сонячної системи, і завдяки чому вона досягла такої висоти? Які на вигляд супутники Марса, і чи схожі вони на Місяць? Чи існувала на Марсі коли-небудь рідка вода? Як на Червоній планеті шукають сліди життя? Де найкраще заснувати майбутні поселення на Марсі? І яке небесне тіло, невидиме для земного спостерігача, астронавти побачать у марсіанському небі?

Де і коли: 18:30 у Планетарії, узвіз Крутогірний, 10, 170-320 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: