Skip to content

Старі труби на нові: у Дніпрі у будинку на Данила Нечая оновили систему опалення та водопостачання

Мешканці будинку №21 по вулиці Данила Нечая у Дніпрі протягом тривалого часу страждали від проблем з опаленням та затопленням підвалу. Як вирішилась ця ситуація – читайте в матеріалі «Наше місто».

За словами Анастасії Мазорчук, яка оселилась в цьому будинку рік тому, через старі труби опалення подавалося з затримкою, а підвал постійно був у воді.

«Моя свекруха лишила заявку і ось вже кілька днів тут працюють бригади. Не очікували такої швидкої реакції і сподіваємось, що тепер таких проблем точно не буде», – поділилась Анастасія – мешканка буд. 21 по вул. Данила Нечая.

Міська аварійна служба працює на об’єкті вже п’ятий день. Виконуються роботи з заміни 150 метрів труб холодного водопостачання та 500 метрів труб теплопостачання.

«Будинку понад 50 років і з дня заснування ці труби ніхто не міняв, їх стан був жахливий. Через це були постійні пориви і мешканці нам скаржились. Тому ми прийняли рішення замінити труби повністю. Ставимо сучасні, які не піддаються корозії та добре прослужать. З початку року міська аварійна служба вже замінила труби холодного водопостачання та теплопостачання у 20 будинках і до кінця весни такі ж роботи проведуть у ще 20 будинках», – розповів директор департаменту житлового господарства ДМР Сергій Файфер, який 24 березня є черговим по місту.

Також він нагадав, що міська аварійна служба продовжує свою роботу. Тож якщо у вас є аварійні проблеми з опаленням, системами холодного водопостачання, каналізації або електросистема, лишити свої заявки можна цілодобово як онлайн, так і за номером: 736-10-02.

Фото ДМР.

Категорія: Важливо, Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: