Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Сквер Прибережний у Дніпрі: як виглядає унікальна зона відпочинку на початку весни

Сквер Прибрежный в Днепре: как выглядит уникальная зона отдыха в начале весны

Сквер Прибережний – це унікальна зона відпочинку у Дніпрі. Він являє собою прекрасний зелений куточок, де є майданчики як для дітей, так і для дорослих. Сквер має реконструйовану берегову лінію для пляжного відпочинку. Тож при нагоді завітайте до нової туристичної пам’ятки міста Дніпро. Як виглядає сквер у березні, – розповість «Наше Місто».

Сквер Прибережний – унікальний простір для відпочинку в центрі мегаполіса. Його називають казкою на житловому масиві Перемога. Тут знаходяться близько трьох гектарів відкритого простору для відпочинку.

Загалом у парку є ігровий спортивний майданчик для занять скелелазінням і паркуром. Для дітей у сквері встановлено різноманітні каруселі та мотузкові сходи. На території висаджено понад сім сотень дерев і п’ять тисяч декоративних кущів з автоматизованим поливом. Головна алея вздовж Набережної Перемоги та пішохідні доріжки покриті неслизькою гранітною плиткою для зручності.

Окрім того, для зручності і комфорту мешканців та гостей міста територія скверу розташована нижче від дорожньої частини, що приглушує дорожній шум. Сквер також має реконструйовану берегову лінію для пляжного відпочинку.

Як виглядаю унікальна зона відпочинку – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядає унікальний Слобожанський сквер.

Читайте також: Спасо-Преображенський кафедральний собор: унікальне відео з висоти.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: