Skip to content

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих синів і доньок, які захищають нас та нашу землю від російських окупантів. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Кривого Рогу, – передає «Наше Місто» з посиланням на АрселорМіттал Кривий Ріг.

До Дніпропетровщини надійшла трагічна звістка. На війні загинув захисник Євгеній Мельник. Це сталося 20 лютого поблизу населеного пункту Степове Донецької області.

У мирному житті чоловік працював прибиральником гарячого металу в цеху з обробки, прибирання металу і сортування ПП «Стіл Сервіс». Євгеній сортував і пакував продукцію дрібносортного стану 250-1 сортопрокатного цеху № 1. За словами старшого майстра, чоловік працював швидко та якісно, не дивлячись на те, що це фізично важка робота.

«Дуже важка робота, особливо фізично. Євгеній працював швидко й якісно. Він шукав способи виконати будь-яке виробниче завдання, а не причини, щоб його не виконувати. Коли за роботу брався Євгеній Мельник, то я був впевнений у результаті. Він був спокійним, врівноваженим, завжди впевненим і своєю впевненістю надихав своїх колег. Тому, незважаючи на молодий вік, користувався повагою, авторитетом у бригаді»,  – говорить старший майстер ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бруханський.

У 2020 році чоловік був призваний на військову службу за контрактом. Так і почався його шлях, як військового, справжнього захисника своєї країни.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали історію військового з ТрО Дніпра, який бореться за мирне майбутнє свого сина.

Читайте також: Перші дні вторгнення: спогади цивільних з Дніпра та військових з Донбасу.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: