Skip to content

16 березня у Дніпрі вшанують пам’ять загиблих внаслідок авіаудару по драмтеатрі у Маріуполі

16 березня у Дніпрі вшанують пам'ять загиблих внаслідок авіаудару по драмтеатрі у Маріуполі

16 березня – річниця трагедії у Маріупольському драмтеатрі. Саме у цей день два роки тому російська армія скинула авіабомбу на театр, у якому знаходилися люди. у Дніпрі відбудеться захід присвячений річниці та молебен за Україну та захисників, – повідомляє «Наше Місто».

У Дніпрі завтра, 16 березня, відбудеться молебен за Україну та найшвидше повернення наших рідних додому. Захід буде присвячений річниці трагедії у Маріупольському драмтеатрі, де внаслідок авіаудару російських військ загинуло близько 1000 людей.

Центр культурного життя і єдиний професійний театр Маріуполя, став символом трагедії. Він перетворився на братську могилу для сотень людей, які переховувалися в його стінах від ворожих російських обстрілів. Тоді окупанти цілеспрямовано скинули надпотужну авіабомбу на театр, попри те, що там на землі було написано російською мовою «ДЕТИ».

Тому дніпрян та гостей міста запрошують взяти участь у спільному молебні. Буде проведено панахиду за невинно загиблих дітей, вагітних жінок та дорослих під завалами Драмтеатру, а також за всіх наших українських воїнів, які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність  України. Наприкінці заходу ми спільно проведемо чаювання.

Захів відбудеться об 11.00 у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, м. Дніпро, вул. Набережна Заводська 92-б.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Одесі оголосять День трауру – кількість загиблих зросла до 14, постраждалих – до майже 50.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: