Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 14 березня

Дарина Сухоніс

Четвер у Дніпрі розпочався з хмарного ранку, але це не привід сидіти вдома! «Наше Місто» зібрало для вас афішу актуальних міських подій.

Суперкомедія «Таксист 2»

Довгоочікуване продовження історії життя відомого таксиста Джона Сміта у суперкомедії «Таксист 2». Яскравий гумор, смішні витівки та репліки, швидка зміна дії у виконанні заслужених артистів України Арсена Босенко та Андрія Мельникова не залишить вас байдужими. Не всі шляхи Господні пізнані й зрозумілі… А якщо пізнані, то не до кінця… А якщо зрозумілі, то не так… Ось і у коханні багато пізнано, але незрозуміло… Скільки родин – кожна з них індивідуальна й одна на іншу не схожа. Кожна історія кохання і кожна сім’я має свої плюси та мінуси. Кожна сім’я по своєму щаслива або нещасна… Якщо в першій виставі «Занадто одружений таксист» ми всі вдосталь насміялись, але не задумалися над чим, то в «Таксист 2» ми розкриваємо позитивне і негативне, над яким не гріх посміятися. І звичайно зробити висновки – “як треба, а як не треба…” Мораль «Таксист 2»: кожна родина з усіма її «за» і «проти» повинна бути міцною та щасливою ​​з покоління в покоління!

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, від 100 до 350 грн.

Програма «Подорож зі світлом»

Сонце є найближчою до Землі зіркою, яка генерує світло і тепло, необхідні для життя. Вивчення світла Сонця та інших зірок дозволяє пояснити походження, структуру та еволюцію Всесвіту.

Проте Сонце — не єдине джерело природного світла. Вогонь був на Землі з моменту її виникнення і мав дуже велике значення в еволюції людини. Навіть штучне світло і його застосування в медицині чи комунікації розкриває зв’язок між людством, життям і світлом. Дізнавайтесь про значення світла в усіх сферах нашого життя та його вплив на нашу планету разом з героями повнокупольного мультфільму «Подорож зі світлом».

Де і коли: 15:00 у Planetarium Noosphere від 170 до 320 грн.

Благодійний джем-фест «Блюз за Україну»

Для вас гратиме SunnySide Quintet. На вас чекає яскрава джазова програма, дотепний ведучий та благодійний аукціон з ексклюзивними лотами. Збір на медикаменти для наших захисників!

Бронювання столиків за номерами:
+38 096 268 07 17
+38 093 648 48 13

Де  і коли: 18:30, в Арт-кафе «Невідомий Петровський», https://www.facebook.com/np.dp.ua від 150 грн.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: